Sorry

Hej alla hundkompisar!
 
Ja, jag vet att jag inte har skrivit här på jättelänge. Men som alla har jag en ursäkt! Eftersom jag lånar en dator av min matte så är det inte alltid lätt att få skriva Hon har haft mycket läxor, på datorn? Varför ha ni människor läxor på datorn? Jag menar läxa är väll inte så jobbigt? är vi hundar ar läxor så får man ju massa godsaker och massa klappar, så det kan väll inte vara så jobbigt, eller hur?
 
Det blev inte så långt idag!
slick i ansiktet/ Aragorn
 

Jobbet

Hej alla hundkompisar!!
 
Idag, ja vad har jag gjort idag, ja jag vaknade ju först! Jag har tänkt på en grej, jag tror inte att jag behöver skriva att jag vaknade i början av alla mina inlägg ( vet fortfarande inte riktigt om det heter inlägg, men vi kör på det ) det kan nog bli väldigt långtråkigt tillslut. Men ja då vet ni att jag börjar med att vakna i varje inlägg!
Men sen vad gjorde jag sen, jo husse och jag gick ut på promenad, det blev en lite tidigare promenad eftersom alla skulle till jobbet eller skola tidigt. Jag är ju liksom inte riktigt den morgonpigga typen om man ska säga så, så jag tyckte faktiskt att det var väldigt jobbigt att gå upp så tidigt, jag hade lätt kunnat sova två timmar till! Men promenaden var väldigt skön, när man väl hade kommit upp och ut. Jag fick inte springa lös idag, men det gjorde ingenting, jag var ändå så himla trött..
 
Sen när jag kom hem så åt jag, det va också väldigt kul! Sen efter det så fick jag följa med matte till jobbet! När jag kom dit så hade mattes kollega lagt fram, håll i er nu, ett BEN!!!!! Hon hade också lagt fram en säng och en skål med vatten. Sängen var lite liten men det var jättemysigt att klämma ihop sig i den, det blev varmt och skönt. Men jag sov ändå inte så jättemycket, så nu är jag väldigt trött. Sen vi lunch fick jag ett ben till av mattes kollega..
Ses imorgon!
 
Slick i Ansiktet/Aragorn

Bada

Hej alla hundkompisar!
Hur har ni det allihopa, jag hoppas att alla mår galant!
 
Idag, ja vad har jag gjort idag? Jo jag vaknade ju som igår, åhh då var ja såå trött.. Sedan så åt jag mat ( mums ) och sen var det dags att gå ut och gå för att ni skulle få se lite mer så bad jag matte att ta lite kort med hennes kamera vadå jag kan ju inte göra det själv jag har ju inga tummar! Då fick jag faktiskt springa lös igen och det älskar jag. Men det var en sak som var väldigt svårt, jo det var så här, husse kastade en pinne ner för en liten sluttning, men jag fattade inte vart den tog vägen, hallå tror dom att jag är stålmannen eller?
Här är lite bilder från dagen i skogen!
 
Sedan idag så badade lillmatte mig, men det var hemskt, all doft som jag har samlat på mig under de senaste veckorna poff borta! Nu luktar jag körsbär! Sen efter det fönade dom mig! Hallå jag är en hund! Fast om jag ska erkänna helt och hållet ( och man ska ju vara ärlig ) så var det faktiskt ganska skönt.. När dom fönade, det var så skönt när vinden blåste genom pälsen. Sen borstade dom mig också och det kändes lite som vad ni kallar massage!
 
 
Såhär blev resultatet, men jag orkade inte sitta still så länge, så det blev bara en bild!
 
Så dagen har faktiskt varit väldig bra! Det är alltid bra att ha ett mål och mitt nya mål är att få tillbaka min underbara doft!
 
 
 
Hörs imorgon!
slick i ansiktet/ Aragorn