Hemma+regn+mat

Hej alla hundälskare!!
 
Vad har jag gjort idag? Det undrar ni allt;) Först var matte och jag ute och gick, vi gick en annan runda idag, den var rolig. Jag får fortfarande inte gå så långt med min tass, jag får heller inte springa löst. Det är lite tråkigt men det kommer läka fortare då och då kan jag springa igen, bra va?
Sen höll alla på lite, det var jobbit. Farför det är jobbigt för mig som är hund undrar ni? Jo för jag måste kolla var alla är hela tiden och tänk er själva att springa uppochned för en trapp flera gånger ;/
Sen till något lite roligare (eller MYCKET roligare) idag gjorde matte ny hundmat till mig, jo ni förstår, min matte gör all min hundmat själv, Jag får kött och kolhydrater och all näring jag behöver, bra va? Sen fick jag smaka en bit kött som var helt ny kokt, den var smarrig!
 
Senare på dan gick jag och husse ut på en promenad vi också, jag får gå lite fler men kortare promenader nu. Allt var helt normalt, det är bara en sak jag inte fattar, en sak jag aldrig har fattat. Ibland när man går ut kommer det något blött som heter vatten ner från himlen jag tror att det kallas regn. För varje gång vi är ute och det kommer '' regn'' från himlen säger dom, nej det regnar! Men det är ju bara härligt med ''regn'', det tycker iallafall jag! 
 
Efter det var jag och lillamtte hemma själva, jag ville egentligen följa med, men det fick jag inte :( Iallafall när jag och lillematte var hemma själva tog vi lite bilder, de kommer lite längre ner!
 
Sen kom matte och husse hem med massa kassar men MAT i ( jag gillar mat!) När de kom fick jag också ett ben som de hade köpt, mums ;)
Sen gik jag och lillmatte ut en liten promenad, då tränade vi lite och jag fick leta lite godis i gräset, jag var jätteduktig!
Nu har jag fått middag, den var helt nygjord, jättegod! Nu är jag trött och tänker nog sova lite
 
 
 
 Slick i ansiktet/ Aragorn!
 
 
 

Städning+Promenad+Tass

Hej alla hundälskare!!
Hur mår ni idag? 
Vill bara säga att ni inte behöver tycka lika synd om mig idag som igår. Min tass mår lite bättre, så jag haltar inte lika mycket :) Det är inte så sent ännu så jag kan inte berätta om hela min dag, men det fattade ni kanske?
Idag har jag ätit mat, det var gott (nu är det flera inlägg i rad som jag inte har skrivit att jag vaknat i :) JA) sen efter det gick jag och matte ut på en promenad. Matte säger att jag inte får gå så långt, min tass måste läka lite mer först, men jag får iallafall gå i ca.15-20min, så jag hinner göra mina behov, om ni fattar vad jag menar? ;) 
Efter det när vi kom hem skulle matte stryka lite. Husse gjorde något konstigt som jag inte riktigt vet vad det var, han drar liksom en våt trasa på någonting som de kallar hyllor (tror det iallafall) Och innan dom drar den våta trasan på hyllan är hyllan lite grå aktig, sen är den helt svart igen, konstigt va? Lillmatte gjorde också en konstig sak. Hon hade en pinne (som var konstigt formad) den hade som hårstrån på sig, typ flera 1000 stycken. Sen doppade hon den i någon kletig vit sak (de kallar det FÄRG???) fattar ingenting. Men det verkar helt självklart för dom, mycket konstigt!
 
Sen har jag inte gjort så mycket idag, typ sovit!
 
Slick i ansiktet/ Aragorn

Bad+halt+farbror

Hej alla hundälskare!!
Jag vet att det var väldigt längesen jag skrev något på min blogg, ni måste ha saknat mig så infernaliskt mycket (det vet jag ;) ) Jag har faktiskt haft rätt fullt upp, jag har nämligen blivir farbror, coolt va (men ganska jobbigt också :) Mattes och husses kompisar har skaffat en liten valp. Hon är supergullig och heter Alva. Jag passade Alva igår (2015-07-25) så idag är jag välldigt trött;) 
 
Jo förresten, jag tycker faktiskt att ni ska lägga ca. 10 sekunder på att tycka synd om mig, ni kan bara tänka 
-Gud vad det är synd om Aragorn!
Och nu undrar ni nog varför ni tycker det (för det gör ni väll?) 
Jo det var såhär, för några veckor sedan började jag få ont i min tass, eftersom jag inte kan höger och vänster helt 100 kan jag inte säga vilken tass det är :/ Men jag vet att det är en av tassarna som sitter fram. Jag vet heller inte vad jag gjorde, det kommer jag inte ihåg :) Men jag började iallafall halta så nu får jag ha bandage, det är inte kul alls! Men matte säger hela tiden det ger lite stöd på tassen och det är för ditt eget bästa, men det tycker INTE jag!!!!!!
 
Matte har också envisats med att duscha mig idag, så nu luktar jag melon ( ni kan tycka synd om mig här också) jag som hade kämpat så länge med min nya doft, det var liksom som en ny design fast i doft istället. Fattar ni? om ni inte fattar får ni tänka på att jag faktiskt bara är 3,5 år gammal och så är jag en hund ;)
Efter badet fönade matte och lillmatte mig, det var faktiskt lite skönt (om jag måste erkänna det) sen klippe matte till pälsen vid öronen, magen och tassarna, så nu är jag jättefin och fluffig :)
 
Slick i ansiktet/ Aragorn