Promenad

Hej alla hundälskare!!
 
Idag har jag faktiskt inte gjort jättemycket, så det kommer inte bli ett jättelångt inlägg idag. Jag matte och lillmatte gick långpromenad idag! Det var kul, fast jag drog kanske lite mycket i kopplet ibland(eller hela tiden). Jag märke det för att matte 1 och matte 2 blev lite irriterade på mig :) Men det är dom inte längre för jag fick mat!
Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva idag.
 
Slick i ansiktet/Aragorn

Kommer inte på någon rubrik

Hej alla hundkomisar!!
Idag, ja vad har jag gjort idag, jo jag har ätit (se jag behövde inte skriva att jag gick upp) Det var gott. Sen gick jag ut på promenad. Jag kommer dock inte ihåg om jag fick springa löst idag men aja.
Jo sen var matte iväg och jobbade idag, men jag fick inte följa med :'( Men man kan ju inte följa med varje gång, eller?
Till något annat, ser ni någon skillnad på bloggen? Ni som inte gjorde det, jag har nu en profilbild. Jag fick posa lite grann, fast för längesen då. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag tog den bilden men det var något år den, men jag tycker den är fin:)
Har inte så mycket mer att skriva idag, så vi hörs imorgon.
 
Slick i ansiktet/Aragorn

Fanta

Hej alla hundkompisar!
Hur mår ni idag. Jag mår i alla fall bra.
Idag har jag vaknat som vanligt (jag måste sluta skriva det, ni förstår ju att jag har vaknat) sen åt jag frukost och sen gick jag ut och gick med matte och husse. Lillmatte var med tills vi kom till skogen, sen sprang hon iväg själv, hon sa någonting med att jogga. Men ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt vad det menas med att jogga? Ni förstår när man är en hund, som jag då är. Finns det ingenting som kallas jogga, i vår värld finns det bara att springa som voff, ja jag vill ju inte svära så jag skriver voff i stället:)
 
Jaja sen efter att vi hade varit ute och gått sov jag lite, sen fick vi främmande, husses bror och hans fru. Och dom har en HUND, åhh jag älskar hundar, hon heter Fanta. De var här och åt lunch så de var här tillräckligt länge, så jag hann leka med henne. Nu är jag så voff trött att jag håller på att somna över mattes dator och jag tror inte hon vill att jag dräglar på hennes dator:)
 
Slick i ansiktet/ Araorn