Spännande

Hej alla hundälskare!!
 
Hoppas ni har det vifta på svansen bra idag!
 
Idag har jag inte heller gjort så mycket, jag gjorde det vanliga. Sen åkte alla iväg, jag tror att de var borta i 5år kanske 7? Men de kom hem sen, då var jag och matte ute och gick en liten eftermiddagspromenad. 
 
Om ni kommer ihåg så skrev jag att det skulla komma något roligt idag :) Ja jag tycker iallafall det! Idag kommer jag berätta om min valpdom, sedan om när jag var tonåring och sist vuxen! Eller ja, iallafall vuxnare :) Det kommer att bli ett blogginlägg varje dag. Idag=Valp imorgon=tonåring....
Nu tappade jag räkningen, alla dessa dagar, så mycket att hålla reda på!
 
Vi börjar med valp!
 
 
Ja det här var jag när jag var liten, visst var jag söt? När jag var liten har min familj berättat att jag var väldigt busig :) Och mina tänder var som vassa nålar :) 
Hoppas att ni tyckte det var roligt att se hur jag såg ut som liten!
 
Slick i ansiktet/ Aragorn :)

De glömde :)

Hej alla hundälskare!!
 
Hoppas ni har det vifta på svansen bra idag!
 
Idag har jag inte hittat på så mycket. Efter att jag hade gjort det jag alltid gör (vaknar och äter) gick jag, matte och husse på promenad. Sen blev jag jättetrött, för att husse, matte 1, matte 2 och matte 3 städade. Ni fattar inte hur jobbit det är att städa när man är hund. Sen när jag hade sovit ett tag var jag och lillmattarna ute på en eftermiddagspromenad. Matte hjälpte mig att ta lite bilder...
 
Jag hittade en jättefin pinne, eller hur?
 
Jo förresten! Matte och lillmatte glömde att jag luktade illa (som de tycker) jippi!! Jag behövde inte duscha, det var tur :) Så nu får jag ha kvar min fantastiska doft några dagar till :)
Nu ska jag inte göra så mycket mer idag :)
 
 
Slick i ansiktet/ Aragorn
 
P:S. Imorgon kommer det något riktigt kul här på bloggen, så håll utkik!