Fick jag smaka eller inte?

Hej alla hundälskare!
Hoppas ni har det vifta på svansen bra idag! 
 
Vad tycker ni om min nya Sommardesign, här på bloggen. Headerbilden tog lillmatte på mig när vi var hos en kompis, jag tycker den är voffbra!
 
Igår berättade jag ju att husse gjorde BBQ revben och att jag ville ha allting! Jag fick inte allt. Mattarna och husse sa att det kunde vara farligt för mig att äta benet, när det var tillagat (vet inte riktigt vad tillagat betyder, men jag tror det är när man grillar, steker eller kokar). De sa att det var bättre om jag åt det rått, för då var det inte lika hårt. Och det var inte alls lika stor risk att det fastnade en flisa. Det var iallafall vad min veterinär sa.
Men som sagt fick jag inte allt, men jag fick smaka lite kött iallafall och det var smarrigt!!
 
Sen idag gick jag och mellanmatte ut på en promenad, det var kul. Och såklart fick jag mat innan det!
När vi kom hem så var jag ganska trött, så jag passade på att vila lite! 
 
 
Här är lite bilder från när jag vilade!
 
Slick i ansiktet/ Aragorn

Revben

Hej alla djurälskare!
Hoppas ni har det vifta på svansen bra idag!
 
Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket!
Först åt jag MAT, sen åkte jag, lillmatte och matte till ett spår där man motionerar, jag tror de kallar det motionsspår? Aja, där gick vi en promenad. Vi gick hela TVÅ varv (jag ville bara gå ett). Voffsamma, sen åkte vi hem. Fast på vägen hem stannade vi för att köpa MAT, dock inget till mig:(
 
När vi kom hem så hade husse redan börjat med MATEN. Jo det är såhär att ibland så tar han fram en jättestor grill, och sen lägger han i kött i den. Och det luktar SÅÅÅ gott. Jag tror det heter BBQ? Jag tycker faktiskt att det är lite oschysst, att jag inte får äta upp allt...
 
Nu hade jag inte tänkt göra så mycket mer, sova lite kanske och ssen lukta lite mer på köttet!
 
Slick i ansiktet/ Aragorn

Sommar

Hej alla hundälskare!!
 
Hoppas ni har det vifta på svansen bra idag!
Det har jag..
 
 
För ett tag sen var jag tillsammans med min flock vid en sjö, för att jag skulle få bada. Det var superskönt! Jag fick jaga bollen flera gånger. Lillmatte hjälpte mig att ta lite bilder! Jag tyckte att dom blev väldigt bra!
 
 
 
Det var ju ganska längesen (tror jag) jag skrev, så det har ju faktiskt hänt lite saker i mitt hundliv. 
Jag har varit och tränat med en tjej, som har tre hundar! Hon hämtade mig några gånger och vi tränade på massor med olika saker. Som exempel att gå runt saker, som träd och stolpar. Vi tränade också på att sätta upp tassarna på olika saker, det var vifta på svansen kul. 
 
Sen har min flock köpt en sak till mig, jag är inte riktigt säker på vad dom kallar det. Men de vill att jag ska ligga på den och när jag ligger på den får jag en godis och då säger dom ''filten''....
VÄNTA LITE!!!!!!
Jag kom på en sak! Jag undrar om de vill att jag ska fatta att den där grejen som jag ska ligga på ÄR ''filten''? Herregud, jag tror precis att jag fick en sådan där sak som ni kallar vision, eller något. 
 
Jag kom på en till sak, tänk om jag inte får godis nu, när jag har börjat fatta? Det får inte hända!
Jag måste komma på en plan, om jag låtsas att jag inte fattar så måste dom träna mig för evigt och då får jag godis i resten av mitt hundliv! MOHAHAHAHAHA!!!! 
Men då tror dom ju att jag är korkad och de kanske ger upp till slut, för att jag aldrig fattar, det får ju inte häller hända, för då får jag ju inte godis i resten av mitt hundliv! 
Jag kan ju också fatta ''filten'' och låtsas att jag har slutat fatta något annat, som exempel ''sitt'', för då måste de börja om med den träningen och när jag fattar ''sitt'' igen (som jag egentligen gjort hela tiden) slutar jag fatta något annat!! JAG ÄR ETT GENI!! Men tänk om jag glömmer bort att jag inte ska fatta ''sitt'' och de kommer på mig, vad ska jag göra då?
Hmm, jag får nog återkomma med det här problemet i ett annat inlägg, för jag har ingen lösning just nu...
 
Okej, nu något annat. Vad ska jag göra idag?
Hittills har jag vaknat, ätit mat (åhhhhhh det var gott), vad har jag gjort mer? JO juste, jag var ute på promenad, med mellan matte, det gjorde vi innan MAT. Sen har jag väl bara sovit. Och drömt, om mat. 
Senare idag ska jag få mat igen och förmidligen gå ut på kisserundor, som de kallar det. Sen har jag inte planerat något mer. 
 
Slick i ansiktet / Aragorn