Sommar

Hej alla hundälskare!!
 
Hoppas ni har det vifta på svansen bra idag!
Det har jag..
 
 
För ett tag sen var jag tillsammans med min flock vid en sjö, för att jag skulle få bada. Det var superskönt! Jag fick jaga bollen flera gånger. Lillmatte hjälpte mig att ta lite bilder! Jag tyckte att dom blev väldigt bra!
 
 
 
Det var ju ganska längesen (tror jag) jag skrev, så det har ju faktiskt hänt lite saker i mitt hundliv. 
Jag har varit och tränat med en tjej, som har tre hundar! Hon hämtade mig några gånger och vi tränade på massor med olika saker. Som exempel att gå runt saker, som träd och stolpar. Vi tränade också på att sätta upp tassarna på olika saker, det var vifta på svansen kul. 
 
Sen har min flock köpt en sak till mig, jag är inte riktigt säker på vad dom kallar det. Men de vill att jag ska ligga på den och när jag ligger på den får jag en godis och då säger dom ''filten''....
VÄNTA LITE!!!!!!
Jag kom på en sak! Jag undrar om de vill att jag ska fatta att den där grejen som jag ska ligga på ÄR ''filten''? Herregud, jag tror precis att jag fick en sådan där sak som ni kallar vision, eller något. 
 
Jag kom på en till sak, tänk om jag inte får godis nu, när jag har börjat fatta? Det får inte hända!
Jag måste komma på en plan, om jag låtsas att jag inte fattar så måste dom träna mig för evigt och då får jag godis i resten av mitt hundliv! MOHAHAHAHAHA!!!! 
Men då tror dom ju att jag är korkad och de kanske ger upp till slut, för att jag aldrig fattar, det får ju inte häller hända, för då får jag ju inte godis i resten av mitt hundliv! 
Jag kan ju också fatta ''filten'' och låtsas att jag har slutat fatta något annat, som exempel ''sitt'', för då måste de börja om med den träningen och när jag fattar ''sitt'' igen (som jag egentligen gjort hela tiden) slutar jag fatta något annat!! JAG ÄR ETT GENI!! Men tänk om jag glömmer bort att jag inte ska fatta ''sitt'' och de kommer på mig, vad ska jag göra då?
Hmm, jag får nog återkomma med det här problemet i ett annat inlägg, för jag har ingen lösning just nu...
 
Okej, nu något annat. Vad ska jag göra idag?
Hittills har jag vaknat, ätit mat (åhhhhhh det var gott), vad har jag gjort mer? JO juste, jag var ute på promenad, med mellan matte, det gjorde vi innan MAT. Sen har jag väl bara sovit. Och drömt, om mat. 
Senare idag ska jag få mat igen och förmidligen gå ut på kisserundor, som de kallar det. Sen har jag inte planerat något mer. 
 
Slick i ansiktet / Aragorn

Kommentera här: